پارتیشن شیشه ای دوجداره برای چه مکان هایی مناسب است؟

پارتیشن شیشه ای دوجداره برای چه مکان هایی مناسب است؟
متریال شیشه دارای ویژگی های خاص و منحصر به فردی است و به دلیل این خصوصیات به عنوان المانی برای سازه های طراحی داخلی بسیاری از اماکن، به ویژه مکان های اداری و تجاری استفاده میشود. یکی از این سازه ها پارتیشن اداری و بخصوص پارتیشن شیشه ای دوجداره است.
پارتیشن به معنای دیواری کاذب است که جهت تفکیک و جداسازی فضای داخلی استفاده شده و فضا های بزرگ و کوچک را به بخش های بسیار کاربردی و مفید تقسیم بندی میکند. پارتیشن ها دارای انواع متفاوتی از لحاظ نوع مواد اولیه، نوع جداره و همچنین نوع کاربرد بوده و دارای طرح و رنگ های بسیار گوناگونی هستند. به طور کلی میتوان گفت که پارتیشن ها به ۲ نوع پارتیشن خانگی و پارتیشن اداری تقسیم بندی میشوند که از جمله مهمترین پارتیشن های اداری، میتوان به پارتیشن شیشه ای اشاره نمود.
پارتیشن شیشهای نیز خود بر براساس جداره به ۲ نوع پارتیشن شیشهای تک جداره و پارتیشن شیشهای دوجداره تقسیم بندی میشود که ما در این مقاله سعی داریم تا با انواع پارتیشن شیشهای دوجداره آشنا شده و کاربردها، مزایا و معایب آن را مورد بررسی قرار دهیم. پس در ادامه مطالب با ما همراه باشید.
پارتیشن شیشه ای دوجداره
پارتیشن شیشه ای دوجداره، دیوار های کاذب از جنس شیشه است که در محیط های داخلی برای تفکیک فضا استفاده می شود. از پارتیشن های دوجداره شیشه ای، برای طراحی داخلی ادارات، ساختمان های عمومی و همچنین اماکن تجاری استفاده شده و زمانی از این پارتیشن ها استفاده میشود که بخواهید بین مناطق مختلف بدون بسته شدن کامل دید و فضا، تفکیک ایجاد کنید.
در واقع میتوان گفت که با استفاده از پارتیشن های شیشه ای، دخالتی در میزان نور فضا به وجود نیامده و علاوه بر ایجاد فضای کاملاً شخصی برای فعالیت کارمندان، سبب اشراف کامل آنها به محیط بیرون نیز خواهد شد. همچنین استفاده از پارتیشن های شیشهای دوجداره در ادارات یک روش بسیار ایدهآل بوده و امروزه کارفرمایان برای به روزرسانی فضاهای اداری خود از این نوع پارتیشنها استفاده میکنند.
مراحل نصب پارتیشن شیشه ای دوجداره
یکی از موضوعاتی که در مورد پارتیشن های شیشه ای دوجداره وجود دارد، مراحل نصب و اجرای این پارتیشن ها است که از جمله این مراحل میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
-
انتخاب شیشه و اندازهگیری
در اولین مرحله برای اجرای پارتیشن های شیشه ای، انتخاب نوع شیشه است که کارفرمایان بر اساس سلیقه خود میتوانند انواع آنها را انتخاب کنند. لازم به ذکر است که پارتیشن های شیشهای دوجداره به دلیل مزایای بسیار زیاد خود بیشتر موردپسند کارفرمایان قرار میگیرند. پساز انتخاب نوع شیشه نوبت به اندازهگیری متریال و برش آنها میرسد.
-
اندازهگیری متراژ محیط و طراحی پارتیشن
پس از مرحلهی اول، نصاب متخصص باید مکانی که قرار است پارتیشن شیشه ای در آنجا نصب شود را اندازه گرفته تا مشخص شود بر اساس متراژ محیط، پارتیشن باید چگونه طراحی شود.
-
رنگ پروفیل
پس از اندازهگیری متراژ و طراحی پارتیشن، نوبت به رنگ پروفیل میرسد که این رنگ آمیزی باید به صورت یکدست انجام شده تا تأثیر منفی در ظاهر پارتیشن برجای نگذارد.
-
نصب تجهیزات پارتیشن
پس از این مراحل، باید تجهیزات و ابزارآلاتی که جهت نصب پارتیشن های شیشه ای مورد نیاز است در محیط نصب شود. همچنین این نکته را در نظر داشته باشید که تجهیزات تنوع زیادی داشته و امکان دارد بسته به نوع شیشهای که انتخاب می کنید، متغیر باشند.
-
انتخاب نوع فریم و جوشکاری
در این مرحله نوبت به انتخاب فریم و نصب آن میرسد که از اهمیت بسیار ویژهای برخوردار است؛ زیرا استواری و امنیت پارتیشن های شیشهای به انجام درست این مرحله بستگی داشته و این فریم ها به طور معمول از جنس آلومینیوم می باشد.
انواع پارتیشن شیشه ای دوجداره
پارتیشن های دو جداره به پارتیشن شیشه ای دوجداره فریم لس و پارتیشن آلومینیومی فریم دار تقسیم بندی می شوند، که هر کدام قابلیت اضافه کردن پرده را دارند.
-
پارتیشن شیشه ای فریم لس
در این نوع پارتیشن ها فریم حذف شده و پارتیشن به مانند یک دیوار یکدست شیشه ای بنظر می رسد.
-
پارتیشن شیشهای با پرده ولومی
این پارتیشن ها برای پوشاندن یک محیط به طور موقت استفاده شده و از جمله مزیت های این نوع از دیوار های دوجداره شیشه ای، نصب کرکره در بین شیشه ها است که میتوان به طور موقت فضای یک محیط را خصوصی کرده و یا به حالت اولیه بازگرداند. کرکره هایی که در این نوع پارتیشن ها استفاده میشوند به صورت ریموت دار،ولومی و مگنتی هستند.
-
پارتیشن شیشه ای فریم دار
استفاده از دیوار های شیشه ای فریم لس دارای طرفداران بیشتری نسبت به نوع فریم دار بوده ولی پارتیشن های شیشهای فریم دار به دلیل قالبی که دارند، بیشتر از شیشه ها میتوانند مراقبت کرده و به همین دلیل در محیط و مکان های اداری که بسیار پر رفت وآمد بوده و امکان ضربه و برخورد با لبه های شیشه بسیار بالا است، استفاده از این نوع پارتیشن توصیه میشود.
این دیوار های کاذب به صورت روکار و هم به صورت توکار طراحی و اجرا شده و فریم های آلومینیومی آن در رنگ های مختلفی قابل عرضه بوده و برخی افراد با ایجاد تضاد رنگی بین شیشه و فریم، هارمونی و نمای خاصی را به دکوراسیون اداری میبخشند.
مزایای پارتیشن شیشه ای دوجداره
از جمله مزایای پارتیشن شیشه ای دوجداره میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
این نوع از دیوار های کاذب، عایق بسیار مناسبی برای حرارت و صدا بوده و به دلیل به کار رفتن ۲ لایه شیشه نسبت به پارتیشن های تک جداره دارای عایقبندی بسیار زیادی در مقابل صدا و حرارت هستند.
فقدان نور طبیعی در محیط ادارات سبب ایجاد افسردگی و خستگی زودرس در کارمندان میشود. وجود یک پنجره و ورود نور طبیعی به محیط، به روحیه کارمندان کمک کرده اما زمانی که ساختمان دارای ۱ یا ۲ پنجره بیشتر نیست، از این رو برای ایجاد دیوار های کاذب در تقسیم بندی ساختمان و ایجاد محیط های شخصی، با استفاده از پارتیشن های شیشهای دوجداره، نور طبیعی از این پارتیشن ها عبور کرده و در واقع کارمندان میتوانند از این نور بهره مند شوند.
یکی دیگر از مزایای استفاده از دیوار های شیشهای، امکان بازسازی آن در محیط کار یا منزل با سرعت عمل بسیار بالا، دردسر های کمتر و همچنین صرف هزینهای بسیار پایینتر از دیوارکشی میباشد.
از دیگر مزایای این پارتیشن ها میتوان به اجرا و نصب کرکره دستی یا برقی در فضایی بین ۲ شیشه، مناسب برای فضا های بسیار پر رفت وآمد و مقاومت بسیار بالا در برابر ضربه و آسیب های بیرونی اشاره کرد.
مکان های مناسب برای نصب پارتیشن دوجداره
همانطور که گفته شد از پارتیشن های شیشه ای برای تفکیک فضا های داخلی استفاده میشود. از جمله مکان هایی که نصب پارتیشن های دوجداره در آنها رو به افزایش است میتوان به انواع محیط های مسکونی و اداری و همچنین محیط های بسیار پر رفت وآمد اشاره کرد. زیرا پارتیشن های دوجداره عایق بسیار مناسبی در برابر صدا و حرارت بوده و همچنین علاوه بر این مزایا، حریم شخصی را برای هر بخش فراهم مینماید.
به عنوان مثال صدای زنگ تلفن و صحبت کارمندان در ادارات سبب اخلال در تمرکز سایر کارمندان میشود. به همین دلیل با استفاده از پارتیشن شیشهای دوجداره میتوان علاوه بر تفکیک فضا برای کارمندان، از پخش شدن صدا نیز جلوگیری کرده و همچنین زیبایی خاصی را به محیط اضافه نمود.
همچنین به دلیل کیفیت بسیار بالا در متریال به کار رفته در این پارتیشن ها و ساخت و اجرای آنها، باعث شده است که در بسیاری از مکان ها مانند ساختمان های تجاری عظیم، از این پارتیشن ها جهت ایجاد فضا های مشخصی برای مغازه ها و مراکز فروش استفاده شود.
در فصول گرم و سرد سال نیز پارتیشن های شیشه ای دوجداره نقش بسیار مهمی را ایفا کرده و از اتلاف انرژی جلوگیری میکنند. در واقع میتوان گفت که پارتیشن های دوجداره اجازه ورود و خروج گرما و سرما را نداده و دمای محیط را یکسان نگه خواهند داشت. همچنین پارتیشن های دوجداره در برابر ضربه و فشار از خود مقاومت بسیار زیادی نشان داده و از ورود گرد و خاک نیز به داخل محیط جلوگیری مینمایند.
شرکت نوژن، تولید کننده انواع ملزومات و مبلمان اداری و همچنین انواع پارتیشن اداری بوده و از با کیفیتترین و مرغوب ترین متریال ها در ساخت محصولات خود استفاده میکند. این مجموعه دارای تیمی متخصص و باتجربه بوده و تمامی ایده های خود را از به روزترین طراحی های جهانی برگرفته و با توجه به درخواست مشتری و نوع طراحی داخلی محیط، پارتیشن و مبلمان اداری را طراحی و اجرا میکنند. شما میتوانید برای اطلاع از قیمت پارتیشن شیشهای دوجداره و سفارش آن، با شرکت نوژن با شماره 02158942 گرفته و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.